Aparitii media Cutia cu poze

De-alungul timpului, cabina foto Cutia cu poze a atras atenția multor agenții de media și blogeri care s-au oferit să ne pună întrebări și să ne scrie povestea, pentru a îndemna oamenii să aleagă un serviciu de calitate.

Selecție a celor mai importante apariții:

Cutia cu Poze a inceput in anul 2014, astazi aflandu-se printre primele trei companii din domeniu cu o cifra de afaceri in 2016 de 100.000 de euro si deja 8 cabine foto. Dar lucrurile nu au inceput chiar asa, totul a fost cladit cu multa munca si pasiune.

Citește mai mult la: http://www.proudtoberomanian.ro/blog/cutia-cu-poze-drumul-de-la-un-simplu-job-la-un-business-de-success

O altă noutate o constituie HashtagPrinting-ul, un totem ce printează fotografiile făcute cu telefonul propriu și postate pe Instagram sau Twitter. Folosind un hashtag prestabilit, pozele apar pe ecranul tabletei încorporate în acest aparat și cu un simplu click veți printa fotografiile iar layout-ul din jurul lor poate fi personalizat cu numele vostru, al evenimentului sau după caz, companiile partenere.

Citește mai mult la: http://www.avantaje.ro/articol/cutia-cu-poze-un-element-de-atractie-pentru-evenimentul-tau?utm_source=Avantaje&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

Cătălin Melinte este fondator Cutia cu poze,  printre primele 3 companii de profil din țară și printre principali jucători pe piața fotografiei de evenimente. Pornind de la fotografie ca pasiune, Cătălin a transformat-o într-un business.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/must-read/idei-mari-pentru-viitor/idei-mari-pentru-viitor-astazi-catalin-melinte-fondator-cutia-cu-poze-17004804

Nunta perfectă nu este nici mare, nici mica, nu este nici la mare, nici la munte, nici în mijlocul oraşului agitat. Nunta perfectă este cea despre care toţi vorbesc cu drag şi de care îşi amintesc cu placere. Iată cum poţi crea amintiri preţioase, autentice, pentru totdeauna!

Citeste mai mult pe: http://www.eva.ro/shopping/casa-si-familie/cutia-cu-poze-elementul-surpriza-care-face-o-nunta-speciala-articol-155627.html

Este adevărat că nu poți fi lângă toți invitații tai. Și chiar dacă ai un fotograf dedicat evenimentului sau poate doi, nici ei nu pot fi prezenți lângă toti participanții la nunta ta. “Pe lângă experiența de excepție de care te poți bucura la evenimente, Cutia cu poze a lansat serviciul de hashtag printing, cu ajutorul căruia poți printa direct poza făcută cu telefonul mobil, asta după ce se încarcă pe Instagram sau Twitter și se folosește un hashtag specific. Apoi le poti printa, nelimitat. Astfel, toti invitatii vor avea un exemplar, inclusiv tu, care le primesti si digital“, explica reprezentantii Cutia cu poze.

Citeste mai mult pe: http://www.suete.ro/elementul-surpriza-care-face-o-nunta-speciala/

Dacă pe vremuri singura modalitate de a obține o imagine pe loc, era fotografia la minut, astăzi “Cutia cu poze”, este o modalitate ce reprezintă mai mult decât atât, este o modalitate de distracție. Protagoniștii se văd pe ecran în timp real, putând astfel să-și adopte postura dorită, în plus cutia este însoțită la evenimente de un set de accesorii “Party” care conține diverși ochelari, mustete și pălării amuzante.

Citeste mai mult pe: http://www.boncafe.ro/news-cutia-cu-poze-o-companie-care-vinde-amintiri-de-la-evenimentele-tale-speciale-c28_a6340

Cutia cu poze este una dintre princilale companii ce oferă servicii fotografice instant de înaltă calitate atât pentru evenimente personale precum nunți, botezuri, cununii sau zile onomastice cât și pentru evenimente corporate și activități publicitare.

Citeste mai mult pe: http://www.instilulmeu.ro/cutia-cu-poze-un-must-have-al-evenimentelor/

În viața fiecăruia există evenimente mai mult sau mai puțin importante însă cu siguranță există și câteva pe care nu vrei să le uiți. Evenimente precum ziua în care îți unești destinul cu persoana iubită, ziua în care este botezat cel mic sau primul an alături de colegi la business-ul pe care l-ai visat încă din facultate.

Citeste mai mult pe: https://socialagenda.ro/18094/cutia-cu-poze-pastreaza-ti-amintirile-vii

Nunta este un eveniment pentru care te pregatesti intens, iar stresul emotional este mare. Iti doresti ca totul sa iasa perfect, insa mai important decat orice detaliu de ordin tehnic este sa te distrezi si sa ai astfel amintiri frumoase din cea mai importanta zi din viata de cuplu. Iata cateva idei pentru a face acest lucru.

Citeste mai mult pe: http://familie-relatii.acasa.ro/nunta-337/cum-sa-creezi-amintiri-de-neuitat-la-nunta-ta-213260.html#ixzz4erwPFr00

Aşa mi-am dat seama că Cutia cu poze este un concept care se potriveşte într-o mulţime de cadre: nuntă, botez, petrecere aniversară, lansare de colecţie, în domenii precum beauty, fashion, lifestyle, private sau corporate.

Citeste mai mult pe: http://designtherapy.ro/inspiration/cutia-cu-poze/

It is a business born out of passion, commitment and ambition. It all started with a camera and a mediocre printer in a club in Old Center 3 years ago, Catalin managed to develop in just two years a business with an annual figure of over EUR 100,000, participating at over 500 events.

Citeste mai mult pe: http://www.business-review.eu/news/cutia-cu-poze-photo-events-inovation-and-a-growing-business-131984

Indiferent ca este un eveniment special sau doar o petrecere intre prieteni, pozele sunt indispensabile. Și, indiferent cât de mult ne-ar plăcea să ne pozam cu telefonul și să ne postam fotografiile pe Internet, nimic nu se compară cu un album cu poze clasice, pe hârtie. Un fotograf profesionist a realizat acest lucru, așa că și-a construit o cabină foto care îi permite să printeze poza imediat dupa ce a fost realizate.

Citeste mai mult pe: http://www.managerexpress.ro/idei-resurse/case-study-actiune/drumul-de-la-fotografie-de-evenimente-la-un-business-cu-o-cifra-de-afaceri-de-100-000-euro-doar-3-ani.html

 

Povestea “Cutia cu poze” a început în anul 2014, la evenimentele din Centru Vechi unde realiza magneți de frigider, având un câștig de 150-200 de lei per eveniment, un concept care a prins foarte bine în rândul clienților localurilor.

Citeste mai mult pe: http://www.casamea.ro/lifestyle/noutati/altele/-p–de-la-fotografie-de-evenimente-la-un-business-cu-o-cifra-de-afaceri-de-100-000%E2%82%AC–17853

 

În prezent, Cutia cu poze este una dintre primele 3 companii din domeniu, aflându-se printre promotorii curentului de cabine foto din ţară, cu peste trei ani experienţă şi peste 600 de evenimente în portofoliu.

Citeste mai mult pe: http://www.bebelu.ro/cutia-cu-poze-trei-ani-de-activitate.html

 

În ultimii ani nu există eveniment personal sau corporate la care să nu existe o cabină foto pentru a imortaliza momentele petrecute în cadrul evenimentului, alături de prieteni, familie sau colegi, iar Cutia cu poze este una dintre primele 3 companii din domeniu, aflându-se printre promotorii curentului de cabine foto în țară, cu peste 2 ani experiență și peste 600 de evenimente în portofoliu.

Citeste mai mult pe: http://www.libertatea.ro/advertorial/p-cutia-cu-poze-hashtag-printing-ul-noul-trend-materie-de-fotografie-de-eveniment-1744167

 

Povestea “Cutiei cu poze” a inceput in iarna lui 2014, intr-unul din mall-urile din Sibiu, cand lui Catalin i-a venit ideea ca ar putea face dintr-o cabina foto clasica una interactiva si cu mai mult succes la public. In acel moment existau doar 5 astfel de cabine foto pentru evenimente, iar Catalin era fotograf pentru petreceri si cluburi, cu poze pe magneti.

Citeste mai mult pe: http://www.eva.ro/shopping/cariera/cutia-cu-poze-cabine-foto-pentru-evenimente-articol-144445.html

Cutia cu poze in Eva.ro

 

 Când vine vorba de un eveniment important, un fotograf profesionist este indispensabil! Indiferent că este vorba despre o zi de naştere, o nuntă, un botez sau doar despre o petrecere între prieteni, pozele sunt indispensabile.

Cutia cu poze Observator

Citeste mai mult pe: http://observator.tv/social/special-cutia-cu-poze-si-zambete-168186.html

Un eveniment memorabil este cel de care isi aminteste fiecare invitat cu placere. Fie ca e vorba despre petrecerea de Craciun, de o lansare de produs, un eveniment de promovare sau un bal, toate trebuie organizate pentru a nu se uita prea usor. Cutia cu poze ofera solutia in acest sens.

Citeste mai mult pe: http://www.comunicatedepresa.ro/cutia-cu-poze/cutia-cu-poze-garanteaza-reusita-oricarui-eveniment/

 

Cutia cu poze acasa.ro

Cheia unei nunti reusite este, fara doar si poate, distractia invitatilor. Ei trebuie sa se simta bine, ei trebuie sa ramana dupa petrecere cu o multime de amintiri placute. Pornind tocmai de la aceasta idee a luat nastere cabina foto „Cutia cu poze”, unul dintre cele mai moderne trenduri in materie de organizare a petrecerilor de acest gen.

Citeste mai mult pe: http://familie-relatii.acasa.ro/nunta-337/trucul-pentru-o-nunta-perfecta-pe-care-sa-nu-o-uiti-nici-tu-nici-invitatii-208295.html#ixzz4Y5F2mEuc

 

Kudika Cutia cu pozePentru a aduce o nota unica evenimentului tau iti recomandam Cabina foto Cutia cu poze pentru ca…intotdeauna ii recomandam pe cei mai buni!

Citeste mai mult pe: http://www.kudika.ro/articol/special/44577/7-motive-pentru-care-sa-alegi-o-cabina-foto-la-nunta-ta.html

 

La împlinirea 3 ani de emisie, trustul de presă Antena Stars ne-a invitat să le fim alături în emisiunea specială de dimineață. Ne-a făcut o deosebită plăcere să fim alături de ei.

Citeste mai mult pe: http://antenastars.ro/star-matinal/in-trei-ani-antena-stars-a-ajuns-in-topul-celor-mai-bune-televiziuni-din-tara-id37683.html

Start typing and press Enter to search