Preturi cabina foto

Alege kitul de afacere la cheie de la Fotostic, companie care a inceput cu afacerea Cutia cu Poze, una dintre cele mai de succes companii de inchiriere cabine foto din tara.

Cabina FOTOstic

 Click pentru mai multe poze

design modern

Cabinele foto de la Fotostic sunt construite pe baza experientei din Cutia cu Poze, firma cu peste 800 de evenimente la activ.

Am ales un design modern, minimalist, ce se va adapta oricarui tip de eveniment, fie ca este vorba de o nunta sau o petrecere corporate.

Iesi din banal cu aceasta cabina foto!

Preturi cabine foto

 Cabina foto are un design modern si minimalist, integrandu-se astfel la orice tip de eveniment, fie ca este nunta sau o petrecere corporate. Este construita din aluminiu si vopsita electrostatic, oferindu-i astfel o rezistenta ridicata la zgarieturi si lovituri.

Echipamentele din compunerea cabinei foto sunt urmatoarele:

 • carcasa de cabina foto impreuna cu stativ si cu suportul de imprimanta
 • camera foto DSLR Canon
 • laptop 2 in 1 cu procesor i5 si SSD
 • imprimanta foto profesionala cu 5 ani garantie (Bonus – 1400 de printuri)
 • sistem de iluminat profesional
 • genti de transport

Fotostic ofera 2 pachete de cabina foto: o varianta de cabina foto completa si un minim de materiale sau puteti alege pachetul de afacere la cheie ce contine, pe langa toate echipamentele necesare, training si asistenta. Descrierea lor se afla mai jos:

CABINA FOTO – KIT ECHIPAMENTE

CutiaCuPoze
 • Training initial  de 1 zi – in care vom instala impreuna cabina foto si vom discuta despre modalitatea de rezolvarea a diferitelor situatii cu care te vei intalni in acest business.
 • Manual operational – descrierea business-ului de inchiriere cabine foto. In acest manual vei regasi atat checklist-uri pentru evenimente, sfaturi pentru a crea oferte personalizate, modele de contracte, sfaturi juridice/cod fiscal, cat si sfaturi despre pagina de Facebook si website.
 • O colectie de 5 template-uri de poze pe care o puteti trimite clientilor (template-uri pentru nunta, botez)
 • Materiale de marketing – model de prezentare generala a serviciilor si a preturilor, carti de vizita (modele digitale).

Pret: 5000 EUR

CABINA FOTO – BUSINESS LA CHEIE

pachet afacere la cheie
 • Cabina foto dotata complet
 • Training initial timp de 3 zile in care voi explica aplicatia de photobooth, principii ale fotografiei, care sunt pasii pe care va trebuie sa ii urmati, ce aveti de invatat si de unde. Vom instala impreuna cabina foto si vom parcurge diferite situatii cu care v-ati putea confrunta.
 • Manual operational – descrierea business-ului de inchiriere cabine foto. In acest manual vei regasi atat checklist-uri pentru evenimente, sfaturi pentru a crea oferte personalizate, modele de contracte, sfaturi juridice/cod fiscal, cat si sfaturi despre pagina de Facebook si website.
 • Asistenta tehnica – timp de 2 luni. In tot acest timp vom stabili 2 intalniri pe luna in care vom petrece cate 2-3 ore impreuna pentru a analiza evolutia si eventualele probleme cu care v-ati confruntat sau slabiciunile pe care le prevedeti.
 • Asistenta in crearea paginii de Facebook si Instagram.
 • O colectie de numeroase template-uri de poze pe care o puteti trimite clientilor (template-uri pentru nunta, botez)
 • Aplicatia pentru photobooth (cu licenta pe viata)
 • Materiale de marketing – exemplu de prezentare generala a serviciilor si a preturilor, carti de vizita (modele digitale).

Pret: 6500 EUR

Amortizarea investitiei

Se poate realiza in mai putin de un an de zile. Trebuie sa te gandesti ca, spre deosebire de alte tipuri de business-uri, pentru o afacere cu cabina foto nu va fi necesar sa platesti o chirie lunara pentru un birou si vei fi scutit de multe alte costuri.

Alaturi este un grafic cu numarul mediu de evenimente pe care le vei putea contracta in fiecare luna. Evident ca acesta poate sa difere in functie de sezon – este posibil ca in anumite sarbatori ortodoxe, evenimentele de tip nunta si botez sa nu se realizeze, insa, de exemplu, in luna Decembrie, vei avea parte de foarte multe petreceri corporate.

 • Numar de evenimente

Cum s-au descurcat cei care au ales deja afacerea la cheie Fotostic?

Catalin m-a ajutat sa dezvolt afacerea pe care mi-o doream, fara a fi nevoita sa renunt la job-ul actual. Am ales pachetul de afacere la cheie pentru ca nu aveam cunostinte despre fotografie ori despre design grafic sau marketing. In cele 3 zile de training am reusit sa pun bazele a ceea ce s-a demonstrat a fi o afacere placuta, fara a fi nevoie de alte costuri, decat cele de marketing/promovare, care, datorita lui Catalin Melinte, am reusit sa le eficientizez pentru a creste conversia clientilor. Afacerea am dezvoltat-o in Viena si o puteti gasi aici: www.partyphotobooth.at

 Asistenta tehnica – de business

Asistenta tehnica si consultanta de business. Timp de 2 luni vom stabili cate 2 intalniri pe luna in care vom petrece cate 2-3 ore impreuna pentru a analiza evolutia afacerii si eventualele probleme cu care v-ati confruntat sau slabiciunile pe care le prevedeti.

COLECTIE DE LAYOUTURI

Nu trebuie sa te ingrijorezi daca nu detii cunostinte de design grafic. Afacerea este construita astfel incat sa te poti descurca inca din primele zile. Bazele necesare efectuarii unor modificari ale template-urilor vor fi invatate in cele 3 zile de training (in cazul pachetului de afacere la cheie), iar la acest pachet, veti primi si o colectie de numeroase template-uri, care pot fi usor modificate din aplicatie, fara a fi nevoie de alte aplicatii costisitoare (Adobe Photoshop, etc). Vezi cateva exemple in galeria alaturata.